Vel overstått sommer!

Arve Tellefsen har formidlet klassisk musikk ut til et bredt publikum gjennom hele sin karriere. Etter 30 år som kunstnerisk leder for Oslo Kammermusikkfestival, har han nå gitt stafettpinnen videre. Nok en gang var det en stor ære å få bygge en ny fiolin til ham, som ble høytidelig overlevert for et par måneder siden.
Lars fra Sommerfrokost har funnet frem tippoldefars gamle fiolin, men er det håp for den? Vi fikk fiolinbygger Jacob von der Lippe til å gi sin dom.🤔 Se videoen ved å klikke her.

Hør hele praten hos NRK Klassisk ved å klikke på lenka her https://radio.nrk.no/…/sommerfroko…/MKKL37002019/26-07-2019…

Denne fiolinen bygget jeg ferdig rett før sommeren, og den er allerede overlevert til sin nye fornøyde eier. Fiolinen er basert på min egen personlige modell. Følg arbeidet i verkstedet med mitt neste instrument her...

Atelier P. Camurat - Cellobue 2019

Nylig ankommet: en fransk cellobue fra den anerkjente buemakeren Pascal Camurat (Montpellier, Frankrike. Pascal har lang erfaring og flere utmerkelser i konkurranser. Jeg har solgt over ti av disse cellobuene til musikere i hele Norge de siste årene. Den er merket "Atelier" siden han lager stokken, som tross alt er det viktigste for klangen, men kjøper froschen ferdig laget fra en annen produsent. Slik holdes prisen nede, men kvaliteten er førsteklasses.

Cellobue, Atelier P. Camurat 80 gram, montert i ibenholt/sølv, Stemplet "ATELIER P. CAMURAT”. Buen kan sendes over hele Norge for uforpliktende prøvespilling. Selges med sertifikat fra buemakeren.

Fra mester til elev

Å bringe kunnskap videre tror jeg er viktig for at fiolinbyggerfaget skal leve videre. Derfor tar jeg i mot lærlinger i mitt verksted. Vik Vandamme jobbet hos meg i 4 uker denne våren og bygget en fiolin under min ledelse. Den er nå ferdig og klar til å prøves. Les mer her...

Nettbutikk

Stort utvalg av BAM instrumentkasser på lager i mitt verksted i Oslo. Velg din favoritt, og få den levert gratis hjem til nærmeste postkontor. Eller kom innom for å ta en kikk før du kjøper. Betal enkelt med Vipps, kort eller faktura.

Gå til nettbutikken

Bratsjbue, Atelier P. Camurat 70 gram ibenholt/sølv, Stemplet "ATELIER P. CAMURAT” kr. 28.000,- inkl mva. Hvis du bor i utlandet, faktureres buene uten mva. Buene kan også sendes over hele Norge for uforpliktende prøvespilling. Selges med sertifikat fra buemakeren.. Les mer...

Tyske buer har fått en ny renessanse, og dette er et fint eksemplar. Seifert familien har bygget buer i generasjoner, og fortsatt meget produktive. Denne buen er bygget av Lothar Seifert og veier 60 gram. Nye hår. Pris kr. 30.000,-

Ta kontakt hvis du ønsker å prøve buen. Les mer...

 

Denne fiolinen ble bygget tidligere i år av min tidligere lærling William Szott, og lakkert og rigget opp av undertegnede. Den blir nå spilt daglig av sin nye eier på Vestlandet. William jobber i skrivende stund på sin neste fiolin, også den basert på min modell og byggestil. 
This is how violin makers do it #bottlecapchallenge
Watch the video here...